Spaaractie

Handelsvereniging

RinkRond Leeuw

*** UNIEK IN DE STREEK ***

 

Vanaf 1 januari 2017 kan je je identiteitskaart gebruiken als spaarkaart

bij onze leden/lokale handelaars...

 

 

 

 

JUNI 2017

10 verrassingsmanden geschonken door SLAGERIJ WAUTERS

 

SEPTEMBER 2017

4 waardebonnen, elk ter waarde van 25 €, geschonken door BELL TOURS Autocars & Reizen.

 

OKTOBER 2017

4 waardebonnen, elke ter waarde van 25 € geschonken door coiffure EDDY MARC

 

 

 

Freedelity, je IDcard als spaarkaart bij RinkRondLeeuw

 

Transparant van begin tot eind

Wat er precies in je identiteitskaart zit verwerkt heeft niet veel om het lijf. Naast de persoonsgegevens die ook op de voorkant staan afgedrukt, bevat de chip ook nog je adres (dat elektronisch is opgeslagen zodat de kaart niet telkens hoeft hermaakt te worden elke keer dat je verhuist). Voorts bestaat de chip uit de codes en veiligheidscertificaten die de authenticiteit en de geldigheid van je identiteit garanderen. Zelfs het rijksregister nummer lezen we niet. En wat er ook gebeurt, er wordt geen informatie aan je kaart toegevoegd.

 

Hoeveel punten heb ik gespaard en welke voordelen geniet ik?

Als klant kan je de stand van je spaarpunten permanent opvolgen op de website http://www.freedelity.be of via de My Freedelity app.

Eens je jouw email adres hebt opgegeven bij de handelaar, ontvang je een login en paswoord waarmee je kan inloggen op de website en in de app.

En indien je niet beschikt over een emailadres dan kan je bij elke handelaar zien hoeveel punten je reeds hebt gespaard. Ook jij beslist zelf wanneer uw gebruikte punten of volle spaarkaart kan worden ingeruild om kans te maken op de maandelijkse prijs.

Bovendien kan je bij heel wat handelaren dubbel sparen!

 

Dubbel sparen

Naast het spaarprogramma van de RRL starten heel wat aangesloten handelaren meteen hun eigen spaarprogramma op dat ze zelf beheren, waardoor je extra voordeel geniet.

 

Privacy boven alles!

"Klassieke" klantenkaarten lieten klanten reeds de keuze of ze al dan niet door handelspartners wensen gecontacteerd te worden. In de meeste gevallen ging het om 'alles' of 'niets'.

Als het op privacy aankomt gaat FREEDELITY een flinke stap verder. Jij als klant alleen beslist namelijk welke winkeliers jou specifieke aanbiedingen, klantenacties of promoties mogen toesturen. Bovendien kan je dankzij de unieke beveiligingsfilters eender welke winkel beletten om je nog langer emails toe te sturen. Je kan dit simpel uitvinken en later terug aanvinken indien je wenst. Dit met onmiddellijke ingang. Trouwe klanten belonen, dat moet kunnen, maar niet ten koste van de klant.

 

Verantwoord sparen

Het dynamische spaarprogramma van de RRL en haar aangesloten handelaars is nu digitaal. Elke euro die je besteed is een spaarpunt waard. Je kan op elk moment zien waavoor je kan sparen.

Bij elk bezoek aan de handelaar krijg je zeker je punten, geen kans meer om je spaarkaart te vergeten.

 

Door te kiezen voor digitalisering kiezen we ook voor milieubehoud. Je helpt op een merkbare manier mee om papier, inkt- en energieverbruik te verminderen, dat nodig is voor de traditionele papieren klantenkaart, of plastics voor de andere. Je gunt dus niet alleen jezelf een plezier, ook de natuur!

 

Nieuwe handelaars kunnen op elk moment toetreden tot RRL

 

Nog geen lid van RRL en toch benieuwd naar dit systeem, aarzel dan niet RRL te contacteren: info@rinkrondleeuw.be of 0475 85 11 39. Ook bestaande leden hebben nog steeds de mogelijkheid om in te stappen. Want hoe meer handelaars meedoen, des te groter het koopgedrag binnen Sint-Pieters-Leeuw en des te groter het voordeel voor de klanten.

 

Sparen bij RinkRond Leeuw: “Mijn buurt, Mijn voordeel”

 

Deelnemende handelaars aan de spaaractie

Altep - Drankencentrale Schoentjes – Bell Tours – Record Bank Verghote – Dierenarts Stegen Johan – De Koetsier – New Das Security – Pedicure aan Huis Nadia Laus – Apotheek Toelen –

Kapsalon Koen – ING Coloma – Fabelec Selexion – De Groot Callaerts Geschenkartikelen – Apotheek Deridder – Slagerij Wauters – Gorgon Motors (Renault) – Helon Architecten – Brukomtegel – Moriau Gas –

KVIK keukens SPL – Argenta SPL – Tuinen Buyst Rudi - Golfstore – Twins restaurant – Nissan Duyck – Groendecor – Gauquie Interior – Belsportshop – Orthopedie Byns – Café De Pauw - Cafe 't Leeuwke - Slagerij Alain & Muriel Overath - Loodgieterij De Cuyper Alain - Kapsalon Eddy Marc - Group Ollivier Garage Peugeot -

Melissa Deschuyteneer Bio Esthetiek - Boetiek Marylène - Vandervoorde Ramen&Deuren - LC&DV Pool, Garden, Design - Immo Groot Leeuw - Apotheek Apotena (SPL & Ruisbroek) - Kärcher -

 

REGLEMENT

 

- Elke handelaar beslist individueel de waarde van de aankoopschijf dat recht geeft op 1 stempel.

- 6 stempels = volle spaarkaart geeft recht op deelname tot de maandelijkse trekking

- Een volle kaart en volledig ingevuld van persoonlijke gegevens van de deelnemer dient afgegeven

te worden bij een handelaar lid van de HV RRL.

De handelaar bezorgt elke laatste dag vd maand alle ontvangen kaarten aan de Voorzitter van RRL.

- De klant / eigenaar van een volle spaarkaart beslist zelf wanneer hij de kaart afgeeft, afhankelijk van de

prijs waarvoor hij/zij kans wil maken

- Er is maandelijks 1 trekking (behalve juli & augustus)

- De trekking gebeurt door de bestuursleden in het bijzijn van een neutrale getuige

- De winnaar zal persoonlijk op de hoogte worden gebracht via telefoon of mail

- Overhandiging van de prijs gebeurt bij de handelaar die de prijs schenkt met nodige persaandacht en

publicatie (krant, sociale media, website)

- De HV RRL geeft zich het recht uw emailadres te gebruiken om informatie door te sturen evenals

de leden van de HV RRL

 

 

Vanaf 1 april '14 pakt de Leeuwse Handelsvereniging RinkRond Leeuw (RRL) uit met een unieke spaaractie: “Mijn buurt, Mijn voordeel”. Iedere maand schenkt een deelnemende handelaar, lid van RRL een mooie, waardevolle prijs weg. Dit kan gaan tot een “Miele” Stofzuiger, een gratis dinertje, gratis aankoop gedurende 1 maand van “Nestlé” dranken, gratis voetverzorging, gratis bezoekje aan de kapper, een verwenpakket, gratis verblijf in Spanje, enz…

Om kans te maken op de maandelijkse prijs dient men te sparen bij alle handelaars van RRL. Daar ontvangt de klant een spaarkaart en verzamelt er stickers. Bij een volle spaarkaart, 6 stickers, kan men kans maken om winnaar te worden van de prijs. De klant beslist dus zelf wanneer en voor welke prijs hij zal spelen door zelf te kiezen wanneer hij/zij de volle spaarkaart(en) binnenbrengt. De maandelijkse aankondiging van de te winnen prijs zal meegedeeld worden in “Rondom”, de Facebookpagina van RRL en de website www.rinkrondleeuw.be. Ook de maandelijkse winnaar, de deelnemende handelaars zullen via deze wegen worden bekendgemaakt.

 

Met de spaarkaart willen de handelaars van RRL zich profileren als een (h)echt handelscentrum. Als verenigde handelaars willen zij de Leeuwenaars en naburige inwoners belonen voor hun trouw, maar ook laten zien dat zij er dagelijks staan met de glimlach, dat winkelen in eigen buurt loont en dat men voor elke aankoop of dienstverlening terecht kan in eigen streek. Daarnaast blijft RRL ook wedijveren ten dienste van hun leden voor het onderhouden van contacten onderling en de samenwerking met de gemeente.

Een deelnemende handelaar kan men herkennen aan de sticker van RRL op de etalage of ingang.

 

 

RinkRond Leeuw | Verrassend veel dichtbij !!

 

 

Copyright © All Rights Reserved